Blog

Tento blog je pro vás, pro vaše dotazy, podněty, diskuze...

Vodnářské afirmační karty pracují naprosto odlišně od ostatních zavedených typů výkladových karet. Přišly z vysokých sfér cestou Andělů a byly v této čisté formě zaznamenány jak slovem (Afirmační karty), tak obrazem (Andělské karty).

Každá elementární /duchovní/ skupina, tedy každá skupina Univerzálních duchů má své znění. Těchto skupin je mnoho, podrobněji se jimi zabývá metodické školení Hlubinné harmonizace. Pro používání těchto karet je dobré vědět, že každá základní elementární "větev" má stejný interval. Tento interval je konstantní.

V průběhu let 2015, 2016 a 2017 vznikaly unikátní obrazy s Hlubinně-harmonizačními účinky, přes které jejich autorka vytvářela /kódovala/ spektrální transformační pole pro Vodnářský věk. Těchto Výjimečných pláten vzniklo více než sto a formou reprodukcí jsou některé z nich v nabídce E-shopu firmy HANYART.EU s.r.o.

Obecně vzato, člověk nepotřebuje nikoho k tomu, aby věděl, co má udělat. Ovšem vzhledem k zátěžím, ve kterých se lidstvo nachází, potřebujeme posílit vlastní důvěru v sebe a očistit svůj "vnitřní chrám". Tyto výkladové karty jsou výjimečné svou koncepcí právě z tohoto hlediska, protože přesně na tomto principu jsou založeny. Duše vede člověka skrze...